CONTACT
Purchase
CONTACT

diensten

Vianoud vervoert spullen die niet in uw auto passen of waar u niet direct passend vervoer voor hebt. Of simpelweg snel koerierswerk en/of spoedritten. Van pakketten tot pallets, nationaal of internationaal of bijvoorbeeld (bedrijfs)verhuizingen. Iets gekocht of verkocht ? Wij vervoeren het. Daarnaast helpt Vianoud graag mee met de opbouw wanneer u bijvoorbeeld een beurs(stand) moet verzorgen of klussen waar u het naast vervoer ook extra “handjes” voor nodig hebt.
Offerte

Expert in alles wat vervoerd moet worden

Begin 2015 startte ik, na een 15 jaar lange sales-carrière in de zakelijke markt, Vianoud Transport. Je leert al snel 1 ding: afspraken kom je na. Dus zijn er zaken die net even anders lopen dan de klant verwacht, en vooral als de klant hier last van heeft, dan los je het gewoon op, linksom of rechtsom. En daar staan we voor.
Wij vervoeren vrijwel alles wat u wenst, van een pakket met spoed tot grote verhuizingen. Daarnaast weten we als geen ander dat bij bijvoorbeeld verhuizingen niet alleen maar spullen gesjouwd en vervoerd moeten worden. Ook die lampen aan het plafond demonteren we als u wilt, of dat bed waarvan u niet meer weet hoe het uit elkaar geschroefd moet worden. We leveren wat u nodig heeft, en zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de uitvoering van de opdracht. Iedereen zegt "flexibel" te zijn, maar bij ons ervaart u het gegarandeerd. Overigens ook fijn als dat niet altijd de hoofdprijs kost.
Sneltransport
Nog sneller dan snel, dat is Vianoud Transport.
Verhuizingen
Verhuizen is één, maar goed en zorgzaam verhuizen is een tweede. De juiste aanpak van een goede verhuizing is essentieel om zorgeloos in jouw nieuwe bedrijf of woning te starten. Wanneer we vooraf bij u langskomen we exact hoe de verhuizing aangepakt moet worden en nemen wij uw zorgen uit handen.
Ontruimingen
Je ziet vaak op tegen een ontruiming: wij niet. We zorgen ervoor dat de spullen die niet meer herbruikbaar zijn bij u worden verwijderd. En heeft u spullen die nog goed zijn en gemakkelijk nog een tweede keer mee kunnen? Dan gebruiken we die via ons eigen kringloopkanaal.
Meubeltransport
Niet voor niets hebben Sanders Meubelstad Breda, Riant Stoutenbeek Breda en Montel Breda gekozen om Vianoud hun showroommodellen te laten vervoeren. Wij pakken namelijk alle meubels erg goed in waardoor er nooit schade aan spullen kan ontstaan. Waarom moeilijk doen met een aanhanger of een busje huren? Schakel Vianoud in en jouw meubel wordt vakkundig vervoerd. Fijn trouwens als dat niet altijd de hoofdprijs kost.
Klussen
Lampen ophangen, tv-steunen plaatsen, kasten in- en uit elkaar halen. Allemaal zaken waar u vaak zelf geen zin in hebt. Wij wel. Wij doen dit inmiddels zo vaak dat het voor ons kinderspel is.
Opslag
U kent het wel: u heeft wat spullen waar u liever geen afscheid van neemt, maar die u tóch wilt bewaren. Voorlopig dan maar even opslaan denkt u. Bij ons kan dat. Veilig betaalbaar opgeslagen achter slot en grendel.
Kringloop en afval
Wij vinden het belangrijk dat in de huidige wegwerpmaatschappij spullen hergebruikt worden. Waarom een goede tafel, kast of stoel weggooien als we er iemand anders gemakkelijk blij mee kunnen maken? Daarom beschikken wij over ons eigen kringloopkanaal. En heeft uw echt afval? Ook dit nemen wij voor u mee, wél zo handig.
crossmenuarrow-right