Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen

MET VIANOUD KIES JE VOOR EEN MEEDENKENDE VERVOERDER DIE SNEL EN BETROUWBAAR IS!

Expert in vervoer

Vianoud vervoert spullen die niet in uw auto passen of waar u niet direct passend vervoer voor hebt. Of simpelweg snel koerierswerk en/of spoedritten. Van pakketten tot pallets, nationaal of internationaal of bijvoorbeeld (bedrijfs)verhuizingen. Iets gekocht of verkocht ? Wij vervoeren het. Daarnaast helpt Vianoud graag mee met de opbouw wanneer u bijvoorbeeld een beurs(stand) moet verzorgen of klussen waar u het naast vervoer ook extra “handjes” voor nodig hebt.

Expert in alles wat vervoerd moet worden

Begin 2015 startte ik, na een 15 jaar lange sales-carrière in de zakelijke markt, Vianoud Transport. Je leert al snel 1 ding: afspraken kom je na. Dus zijn er zaken die net even anders lopen dan de klant verwacht, en vooral als de klant hier last van heeft, dan los je het gewoon op, linksom of rechtsom. En daar staan we voor.

 

Wij vervoeren vrijwel alles wat u wenst, van een pakket met spoed tot grote verhuizingen. Daarnaast weten we als geen ander dat bij bijvoorbeeld verhuizingen niet alleen maar spullen gesjouwd en vervoerd moeten worden. Ook die lampen aan het plafond demonteren we als u wilt, of dat bed waarvan u niet meer weet hoe het uit elkaar geschroefd moet worden.

 

We leveren wat u nodig heeft, en zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de uitvoering van de opdracht. Iedereen zegt "flexibel" te zijn, maar bij ons ervaart u het gegarandeerd. Overigens ook fijn als dat niet altijd de hoofdprijs kost.

 

Sneltransport

Nog sneller dan snel, dat is Vianoud Transport.

Verhuizingen

Verhuizen is één, maar goed en zorgzaam verhuizen is een tweede. De juiste aanpak van een goede verhuizing is essentieel om zorgeloos in jouw nieuwe bedrijf of woning te starten.

Ontruimingen

Je zit vaak op tegen een ontruiming: wij niet. In overleg voeren we jouw spullen eventueel af, maar regelmatig geven we afgedankte spullen weer een tweede leven door ze naar de Kringloopwinkel te brengen.

Meubeltransport

Waarom moeilijk doen met een aanhanger of een busje huren? Schakel Vianoud Transport in en jouw meubel wordt vakkundig vervoerd. Fijn trouwens als dat niet altijd de hoofdprijs kost.